Skapa kontakt MED ANDRA

 

Vill du skapa bättre kontakt med folk du möter? Vill du att andra ska känna sig bekväma med dig och gärna vilja prata med dig?

Här är en teknik som jag lärde mig för några år sedan, och den fungerar väldigt bra.

När du möter människor du inte känner, men som du skulle vilja ha en bra kontakt med, ska du allra först skapa en vänskaplig sinnesstämning inom dig själv. Du behöver komma in i THE ZONE. Om du tänker på människor som du gärna dras till, är det ofta människor som känner sig bekväma i sitt eget skinn och som verkar intresserade av dig. Människor som är för stressade över vad de ska säga eller forcerade för att göra ett gott intryck, känner du dig inte lika dragen till. Att ha en vänskaplig sinnesstämning inom dig skapar glada och intresserade människor runt dig.

Så här gör du det.
Tänk på någon som du verkligen tycker om, inte någon du är romantiskt intresserad av eftersom det skapar en helt annan typ av signaler (om det nu inte är meningen att du vill sända ut sådana signaler). Tänk på någon du verkligen älskar eller gillar. Det kan vara en vän, en familjemedlem eller till och med ett husdjur, så länge det är någon du har en nära emotionell koppling till.

Tänk nu på den personen (eller djuret), dåtid eller nutid spelar ingen roll.  Intensifiera minnet av personen till en känsla dyker upp. Oftast dyker det upp en positiv känsla, det känns bra. Tillåt den känslan att spridas och stråla runt dig. När du tänker på någon du tycker om bildas ett härligt varmt sken runt dig och detta kan andra känna av. Låt den positiva känslan omsvepa den andra personen och ni kommer att uppleva en känsla av kontakt. När du har skapat initial kontakt, kan du släppa taget om minnet på personen, du kommer fortfarande att ha kvar det härliga skenet en stund. Nu är det bara att köra vidare och säga HEJ.

När du möter människor och har ett positivt sken runt dig, kommer de att lägga märke till det. Eftersom värmen kommer från en känsla av vänskap, kommer du omedvetet att sända ut vänskapssignaler.  Detta får personen framför dig att känna sig välkommen och speciell.

SPEGLING
Att spegla andra är något vi gör helt omedvetet. Så istället för att anstränga dig och försöka lära dig medvetet att utstråla värme och glädje, låt det ske naturligt. När du sänder ut positiva vänskapssignaler kommer du att börja spegla de personer du möter, du kommer att börja göra en del saker likadant som de gör. Detta sker helt omedvetet. Dessa personer kommer sedan att börja spegla dig och kontakten är på plats.

TÄNK PÅ
Det räcker inte med att endast tänka på personen du gillar, du behöver plocka in känslan, eftersom känslan är det som laddar upp dig med positiv energi.

Du kan inte heller endast visualisera en person du gillar och sedan projicera den personen på den nya personen framför dig. Du kommer bara att se extremt konstig ut om du försöker göra det.

Det vi människor letar efter är det som känns NATURLIGT. Så låt processen ske på naturlig väg, så ska du se att det händer något magiskt.