RENSA I RÖRAN - DAG 20

Idag rensar jag bort min relaxkväll och lägger fokus på ett projekt som jag för tillfället hjälper till med. Barnhemmet Living Hope Childrens Home i Indien måste stängas, eftersom markägaren vill bygga på marken, och 180 barn blir hemlösa om vi inte hjälper till.

Help for Children är en liten svensk ideell förening som hjälpt detta barnhem i några år. ALLA pengar som de samlar in går till barnen och flera av barnen går nu ett bättre liv till mötes. De får skolgång, mat, medicin, tak över huvudet, och inte minst en meningsfull tillvaro där de ges möjlighet att förverkliga sina drömmar.

THE DREAM PROJECT skapar tillsammans med smyckesdesignern Fanny Ek ett otroligt snygg läderarmband som produceras lokalt nära barnhemmet. Armbanden kommer att säljas för att samla ihop de pengar som behövs för att köpa en bit mark, bygga ett hus och hjälpa barnen att fortsätta gå i skolan och förverkliga sina drömmar.

Jag återkommer med mer information när allt är klart och jag hoppas du vill hjälpa till att stödja detta lokala projekt - Help for Children.

Vad har du rensat idag?