svårt att attrahera rätt partner?

 

Jag jobbar ofta med klienter som känner att hur de än gör, så hittar de inte rätt partner. Mestadels är det kvinnor som vill ha hjälp med detta.

Så här anser jag att det fungerar. Vi består alla av energi som vi skickar ut. Till exempel om du är en person som är väldigt duktig på att ta hand om andra, en så kallad hjälpare. När du är i ett GIVING MODE, är detta väldigt attraktivt för en viss typ av partner, men den partnern finns kanske inte på din radar för vad du vill ha. Du vet vad du letar efter, men din energi drar till sig annat. Lagen om attraktion funkar perfekt här, eftersom du tar in exakt det som ditt nervsystem vill ha, genom att möta ditt behov av att vara en hjälpare. Detta är en strategi du har valt för att möta ditt djupaste behov.

Man kan säga att det är en frekvens i ditt nervsystem, som du inte ska stänga av och inte ska förtränga eller stänga av. Däremot kan du transformera frekvensen så att den tjänar dig på ett bättre sätt, utan att ta in den energi som du inte längre vill ha.

Ett sätt att transformera frekvensen är att våga vara mer sårbar och våga uttrycka dina behov. Att våga bli hjälpt och inte bara vara en hjälpare. När du öppnar ditt hjärta och tillåter dig att bli hjälpt, kommer partners i din väg som vill hjälpa dig. Varje gång du möter människor, praktisera att slappna av i kroppen och öppna dig för världen att känna in dig. 

Kommentera gärna inlägget: