EVEolution - vårda din kvinna

Många av mina kvinnliga klienter är fantastiska kvinnor som ser till att allt i deras omvärld fungerar. När de väl kommer till mig har de själva slutat fungera. De har satt sig själv sist på listan under lång tid och nu är de slut.


Jag får ofta kommentaren att de måste ta hand om allt, annars fungerar det inte. Men vad händer när du själv slutar fungera? Stannar världen? NEJ, det gör den faktiskt inte. När något händer frigörs det resurser från omgivningen som hjälper till och stöttar. Partnern, föräldrarna, barnen, vännerna, grannskapet osv. Innan alla nu hoppar på mig... jag vet att det inte alltid är så, jag vet att det finns de som inte har ett socialt nätverk. Men min fundering är följande: Varför inte sluta ta hand om precis allt innan DU slutar fungera? Delegera, be om hjälp. Måste du verkligen göra allt själv eller har du skämt bort din omgivning totalt? Jag har många kvinnliga klienter som insett att när de tvingas ta det lugnare, så fortsätter faktiskt saker och ting att fungera. Är det så att du har en trosföreställning att om du inte gör sakerna, så händer inget? Förminskar du människorna runt omkring dig och menar att de inte kan eller vill?


Är du en superkvinna som håller hela världen i din hand? Då är det dags att starta din egen EVEolution. Börja ta hand om dig själv! När du gör detta föregår du med gott exempel och visar omgivningen hur det är att ha ett värde. Det är den bästa gåvan du kan ge dina barn. De kommer att lära av det du gör och förstå att värdesätta sig själv.

 

Gå på hypnosbehandling Skåne och börja din EVEolution. 

Kommentera gärna inlägget: