Stress behandling med hypnos

Stress kan uppstå av många olika anledningar – krav i livet, brist på tid, förändringar, traumatiska händelser, konflikter, olösta tidigare problem, en jobbig barndom osv.
Stress är i grunden inget negativt. Stress gör kroppen redo för en prestation. Men om stressen blir långvarig sliter den på kroppen. Det är därför viktigt att du återhämtar dig. Det finns olika sätt att återhämta sig från stress. Allt från kortvariga insatser till att förändra flera faktorer i ditt liv.


STRESS TERAPI MED HYPNOS
Med hypnoterapi tar vi reda på vilka situationer som stressar dig. Vissa situationer kan vi lösa i hypnoterapin som till exempel stress över förändringar, traumatiska händelser, konflikter, olösta tidigare problem, en jobbig barndom med mera. Andra situationer kräver att du även gör egna förändringar, som om du till exempel upplever att du har för många krav i livet eller ett fullspäckat schema. Det vi kan göra i hypnoterapin är att stärka din självkänsla och öka ditt självförtroende, så att du prioriterar om ditt liv till din fördel och att du orkar ta itu med de förändringar du behöver göra för att må bra.


Är jag en lämplig kandidat för stress behandling?
Jag arbetar bara med klienter som är starkt motiverade att göra en förändring. Du behöver ha en hög motivationsfaktor och vilja skapa en förändring för din egen skull. Dessutom kan du behöva göra vissa förändringar i ditt liv för att må bättre och här är det upp till dig hur mycket du vill och anser att du har möjlighet att förändra.


Välkommen att boka tid för stress hypnos.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv