Sluta röka med hypnos

Att röka fyller olika behov hos olika människor. Trygghet, en stunds avkoppling, njutning, social samvaro – lite ME-time helt enkelt.

 

Anledningen, som är en specifik känsla eller känslor, till varför du bara måste ha en cigarett sitter i det undermedvetna. Där finns en del som arbetar enbart för att tillfredsställa det specifika behovet och den delen struntar i konsekvenserna, helt enkelt för att det inte är den delens jobb. Rökdelen, som vi kan kalla den, har bara en uppgift. Och det är att tillfredsställa känslobehovet på allra bästa sätt. Punkt! Att sluta röka är inget alternativ. Eftersom rökdelen har testat rökning och det fungerar bra, så tänker den behålla den vanan tills en annan vana verkar mer attraktiv.

 

När vi arbetar med rökning i hypnos ser vi till att ta reda på vad för känsla som tillfredsställs och ser till att rökdelen kan hitta ett nytt sätt att tillfredsställa denna känsla. Varför klarar man inte av att göra det själv? För att du måste nå det undermedvetna där rökdelen huserar. Du måste också förhandla smart och hitta en ny lockande vana som rökdelen kan acceptera att göra istället. Du kan nämligen inte bara ta bort en vana, utan att ersätta den med en annan. Om du bara tar bort en vana skapas ett hål och du upplever tomhet och att något fattas. Eftersom vi människor inte tycker om den känslan, skapar vi snabbt en ny vana för att fylla hålet. Så det gäller att redan från början fylla tomrummet och göra det med något bra. Hypnos för rökning är väldigt effektivt och 9 av 10 slutar. Här kan du läsa mer om sluta röka hypnos.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv