BURN BABY, BURN - vecka 1

Det har gått en vecka sedan jag började projektet BURN BABY, BURN. Man kan tillhöra 2 kategorier. Ena kategorin går ner i vikt redan vecka 1. Andra kategorin börjar gå ned i vikt vecka 2. Gissa vilken grupp jag tillhör? Jag har gått ner knappt ett kilo, så nu väntar jag med spänning på vecka 2. Enligt Chris Powell, transformation specialist i ABC:s "Extreme Makeover: Weight Loss Edition" (och givetvis använder Bod-e produkterna), förändras en hel del i kroppen första veckan och för vissa kan det därför ta ytterligare en vecka innan det börjar hända saker. Jag tror också det handlar om hur mycket man har att rensa ut. Jag har använt Bod-e CLEANSE (som ingår första veckan), men inte märkt någon större utrensning. Jag vet andra om bott på toaletten och jag tror också att det är dessa personer som går ner mest i vikt första veckan. Många kilon försvinner genom utrensningen. Om det betyder att jag inte har så mycket att rensa ut eller om det bara sitter fast helt enkelt, vet jag inte.


Jag har dock redan märkt en rad positiva förändringar:

  • Jag orkar träna hårdare nu än tidigare.
  • Jag sover som ett barn på natten tack vara Bod-e REST och har börjat vakna tidigare på morgonen. Dessutom utan väckarklocka. Wow!
  • Jag är mindre hungrig. Första 5 dagarna märke jag ingen skillnad, men dag 6 tog det helt plötsligt stopp. Jag orkade inte äta upp allt på tallriken och nu har portionerna automatiskt blivit mindre. Produkterna är bombade med näring och jag har läst en del undersökningar i hälsotidningar att om man får i sig maximalt med näring, så behöver man inte lika mycket mat i volym. Man får helt enkelt i sig mer näring med mindre mat. Jag upplever också att mitt sötsug har minskat kraftigt. Gillas!

Jag är alltså väldigt nöjd att min kropp känns starkare och mer utvilad. Nu vill jag bara att det ska synas på vågen också. Kom igen!


Glad midsommar alla och ni får en ny rapport om en vecka.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv