BURN BABY, BURN – dag 1

Före Före

Det finns en viss ålder när det plötsligt bara händer och då pratar jag inte om en trissvinst. För 1,5 år sedan hände det plötsligt mig. Hormonerna slog runt i kroppen och bestämde sig för att omdirigera vissa funktioner och depåer i kroppen. Jag hade inget att säga till om. Kilon flyttades runt och lade sig på helt fel ställen, (egentligen är alla ställen fel, enligt mig). Dessutom adderades det en del nya som parkerade sig vid huvudentrén. Jag har tränat med PT som jagat mig runt med visselpipa, svettats ut vätska (och all body lotion) på bikramyoga, promenerat sena kvällar i Pildammsparken beväpnad med pepparspray (annars får du inte gå där, säger vännerna). Men nada! Visst... lite bättre har det blivit, men inte på långa vägar i jämförelse med min input. Maten? Jag äter relativt nyttigt. Visst äter jag lite godis då och då och självklart slinker det ner en pizzabit emellanåt, men det är inte speciellt ofta.


För några veckor sedan fick jag reda på att det skulle komma en helt ny produktserie på marknaden som heter Bod-e. Den har funnits i USA i 6 månader och lanseras nu i Europa. Planen innebär att du tar Bod-e produkterna samtidigt som du varvar höga och låga kolhydratdagar. Du har en dag i veckan då du får stoppa i dig vad som helst. Resultaten har varit riktigt, riktigt bra. Visst, tänkte jag. Om du ändrar din kost och börjar träna lite, så är det inte konstigt att du går ner under en 12-veckorsperiod. Men nu till det bästa – många personer har INTE ändrat sina kost- eller motionsvanor, utan bara använt produkterna. Det var då jag beslutade mig för att testa.

Idag är alltså FÖRSTA DAGEN. På morgonen tar jag en Bod-e BURN. Smakar ungefär som en god söt juice med lite mindre goda örter tillsatta. För mig som är oerhört pickig med smaker, så fungerar den faktiskt riktigt bra.

Vid lunch tar jag en Bod-e CLEANSE som detoxar kroppen och den tar man bara första veckan. Jag har fått mina varningar. Ju mer igenkloggad du är, desto fler toalettbesök. Nu 2 timmar senare kan jag konstatera att jo...visst sätter den fart på magen och rensar, men jag behöver inte ha snitslad bana eller hänga ut varningsflagga på kontorstoaletten.

Under eftermiddagen kan jag välja att ta ytterligare en Bod-e BURN eller så kan jag vänta till kvällen och istället ta en Bod-e REST som gör att jag sover gott och samtidigt bränner fett under natten. Den tänker jag ta!

Enligt utsago går man oftast ner mellan 2-3 kg första veckan. Jag ska testa i 4 veckor utan att ändra något i kosten eller träningen och se vad som händer. Följ med mig på resan och mina upplevelser kring produkterna. Good and bad!

 

Om produkterna fungerar, kan jag tänka mig att rekommendera vidare. Vill du fråga mig något mer personligt kring min upplevelse av produkterna, mejla mig.

 

Om en vecka kommer jag förhoppningsvis att redovisa några kilo mindre.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Bloggarkiv