Boom Boom! Nu startar revolutionen!

Med vardagsnära goda gärningar samlade i en kortlek om 26 kort, ska jag delta i Boom Boom! Revolutions stora gerillakampanj – att få oss att bli lite snällare. Jag kommer dock att ta det ett steg längre och bli den första i världen som gör alla 26 korten i rad.


Det som driver mig är att göra saker med hjärtat och uppdraget är ett sätt för mig att ”walk the talk”. To make a difference. Att generera ös.


Idén med altruistiska agenter skapades för fyra år sedan i USA av Hélène Scott och Mary Beth Campbell. Två helt vanliga kvinnor med en önskan att på sitt eget unika sätt göra världen lite snällare. De startade helt enkelt en revolution och för drygt ett år sedan lanserades Boom Boom! Revolution, där de bygger upp en armé av altruistiska agenter som sprider vardagsgodhet. Konceptet går ut på att man köper en kortlek om 26 kort med goda gärningar och som man sedan utför i sin egen takt. Det kan vara att under en dag hålla upp dörren åt andra, betala någons parkeringsbiljett eller att på ett oväntat ställe lämna en uppmuntrande lapp till någon man gillar. När man har utfört sin goda gärning, ger man bort kortet till någon annan som sedan i sin tur för den goda gärningen vidare. Uppdraget registreras på Boom Boom! Revolutions hemsida och man kan sedan följa sitt kort över hela världen.


 - Vi vet ingen annan som har gjort 26 kort på raken och vi kommer att följa Karin i vår blogg och kontinuerligt lägga upp bilder från hennes uppdrag. Vi kommer också att uppmana alla att bli fans och följa hennes exempel, berättar Mary Beth Campbell på Boom Boom! Revolution.


Följ min revolution för vardagsgodhet 1-26 april och kom gärna med uppmuntrande tillrop. Jag lottar också ut fem kortlekar som skänkts av Boom Boom! Revolution. Maila mig namn, adress och ditt bästa tips på vardagsgodhet. Vinnarna publiceras den 26 april.


Boom Boom!


Mer information om gerillakampanjen finns på http://boomboomcards.com/

Kommentera gärna inlägget

Senaste inlägg

Bloggarkiv